| اطلاعیه
|
آپلود سنتر با امکان آپلود عکس ، فایل فشرده ، پی دی اف بصورت آزمایشی در آدرس ذیل در دسترس است در صورت پایداری سیستم استفاده از آپلود سنتر های متفرقه ممنوع خواهد شد
|
اشنایی با انواع صفحه لمسی
Mohammad
مدیر سایت

اعتبار: 39
سپاس ها 4242
سپاس شده 2104 بار در 1052 ارسال
|
اشنایی با انواع صفحه لمسی
چندین نوع صفحات نمایش لمسی وجود دارد که جهت اشنایی به معروف ترین و پر کار برد ترین انها اشاره ای کلی میکنیم:
1- تاچ مقاومتی
2-تاچ خازنی
3- تاچ فرو سرخ
منبع مطالب http://fa.wikipedia.org میباشد
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-18-2011 03:44 PM، توسط Mohammad.)
|
|
| 06-18-2011 11:21 AM |
|
Mohammad
مدیر سایت

سپاس ها 4242
|
RE: چند نوع صفحه لمسی داریم ؟
مقاومتی
در این فناوری صفحه لمسی از چند لایه تشکیل شدهاست که مهمترینشان، دو لایه فلزیست. لایههای مقاومتی (حساس به فشار) با فاصله کمی از هم جدا شدهاند. وقتی این صفحه در نقطه خاصی توسط شیئ، لمس شود، صفحات مقاومتی در آن نقطه به یکدیگر متصل میگردند. در این حالت صفحه به صورت مقاومت عمل کرده و جریان الکتریکی صفحه تغییر میکند که توسط یک کنترلر، پردازش میشود. تغییر جریان به این نحو است که برحسب تعداد سیمهای استفاده شده و مکان اتصال، مقاومت بین صفحات متفاوت خواهد بود.
خروجی تختهٔ لمسی معمولاً چهار، پنج و هشتسیمهاست و مکان لایههای مقاومتی برحسب تعداد خروجی مورد استفاده متفاوت خواهد بود. در حالت چهارسیمه، شیء میتواند در چپ، راست، بالا و پایین قرار گیرد. در حالت پنج سیمه، نقطههای قابل تشخیص شامل پنج گوشه و نقطه وسط خواهد بود.
صفحات لمسی مقاومتی معمولاً قیمت مناسبی دارند؛ ولی دارای قدرت تفکیک ٪۷۵ هستند (که با اضافه کردن فیلمهای پلاستیکی و شیشهای تا ٪۸۵ قابل افزایش است) . در مقابل اینگونه صفحات از عوامل بیرونی مانند، آب و گرد و خاک تأثیر نمیپذیرند و امروزه بیشترین استفاده را دارند.
برای کیوسکهای اطلاع رسانی یا ماشینهای خودپرداز (بانک، سینما، فروشگاه) بطور گستردهای استفاده میشوند.
این فناوری پرکاربردترین فناوری در صفحههای لمسی برای تولید گوشیهای موبایل است و در گوشیهای ویندوز موبایل مانند HTC TyTN II و HTC Touch Diamond متداولتر است.
مزایا
- استفاده از اکثر اجسام برای لمس صفحه مانند دست، دستکش، قلم استایلوس
- قیمت مناسب
معایب
- ثبت یک تماس (Touch) در یک لحظه
- بازتاب نور
|
|
| 06-18-2011 03:41 PM |
|
Mohammad
مدیر سایت

سپاس ها 4242
|
RE: چند نوع صفحه لمسی داریم ؟
خازنی
صفحه لمسی خازنی (یا الکترواستاتیک)، صفحهایست که با موادی همچون اکسید نازک ایندیم پوشانده شدهاست که جریان ثابتی را از حسگر عبور میدهد. بنابراین حسگر باعث میدان دقیقاً کنترلشدهای از الکترونهای ذخیرهشده در هر دو محور افقی و عمودی میشود که دارای ظرفیت خازنی خواهد بود. وقتی میدان خازنی نرمال حسگر (در حالت پایه) توسط میدان خازنی دیگری (مثلاً انگشت انسان) تغییر کند، مدارات الکترونیکی که در گوشههای صفحه قرار دارند، برآیند تغییرات موج سینوسی میدان مرجع را اندازهگیری میکند و این اطلاعات را برای محاسبات ریاضی به کنترلر میفرستند.
صفحات لمسی خازنی، میتوانند توسط انگشت بدون پوشش یا با ابزاری رسانا که با دست گرفته شده باشد، لمس شوند. اینگونه صفحات لمسی از عوامل بیرونی تأثیر نمیپذیرند و قدرت تفکیک بالایی دارند. ولی مدارات آنالیز سیگنال آنها قیمت آنها را افزایش میدهند.
این نوع فناوری صفحات لمسی در آیفون و آیپاد شرکت اپل مورد استفاده قرار گرفتهاست.
مزایا
- ثبت کردن بیش از یک تماس در یک لحظه
- عبور کافی نور
معایب
- محدودیت استفاده از اجسام برای لمس آن
- قیمت بالا
- آسیب پذیری نسبت به آلودگی و رطوبت
|
|
| 06-18-2011 03:42 PM |
|
mohsen
عضو شده
سپاس ها 25
سپاس شده 20 بار در 15 ارسال
|
RE: اشنایی با انواع صفحه لمسی
من تشکر میکنم از دوستان که سوالات بیشمار منو با دقت جواب میدن
من یک گوشی موبایل دارم که صفحه اون لمسیه kp500 و تجربه کار با اون رو دارم میخواستم بپرسم تجربه کار با صفحات لمسی عین همه ؟
|
|
| 06-20-2011 12:33 PM |
|
Mohammad
مدیر سایت

سپاس ها 4242
|
(06-20-2011 12:33 PM)mohsen نوشته شده توسط: من تشکر میکنم از دوستان که سوالات بیشمار منو با دقت جواب میدن
من یک گوشی موبایل دارم که صفحه اون لمسیه kp500 و تجربه کار با اون رو دارم میخواستم بپرسم تجربه کار با صفحات لمسی عین همه ؟
تاچ موبایل شما مقاومتیست یعنی باید نقطه ی مورد نظر را فشار دهید تا حس شود تقریبا تمامی ایبوک ریدر هایی که امکان خط کشیدن و نوشتن در انها وجود دارد از این نوع که ارزانترین نوع موجود است استفاده کرده اند
اما چون اصولا نوشت در این دستگاه ها به سختی انجام میشود و متن و یا خط های کشیده شده فقط در همان دستگاه نمایش داده میشوند به همین دلیل تولید کنندگان کتابخوان (ایبوک ریدر) به سمت تکنولوژی های دیگه رفتند.
البته مهم ترین علت کنار گذاشتن این تکنولوژی بازتاب افتضاخ نور بود به صورتی که شما در نور افتاب نمیتونید مطلبی رو در چنین دستگاه مطالعه کنید
اینگونه شد که برنس اند نوبل از تاچ فرو سرخ استفاده کرد.
فرق این تاچ با مقاومتی اینه که در مقاومتی انگشت شما درون صفحه فرو میره اما کم ولی در این نوع تاچ شما به صفحه ی سختی برخورد میکنید که انعطاف پذیر نسیت
|
|
| 06-20-2011 01:00 PM |
|
Ali
عضو شده
سپاس ها 2
سپاس شده 11 بار در 9 ارسال
|
میشه با هر جسمی این نوع صفحه ها رو کنترل کرد
|
|
| 06-20-2011 11:14 PM |
|
harmonicana
عضو شده
سپاس ها 45
سپاس شده 17 بار در 16 ارسال
|
من در مورد کتابخوان های صفحه های لمسی دوتا نگرانی دارم که ممنون میشم اگه کمکم کنین:
1-آیا اثر انگشتی که روی صفحه میمونه آزاردهنده نیست؟! در سایت های دیگه خوندم که اثر انگشت به راحتی پاک میشه ولی جایی ننوشته بود این اثر انگشت ها زیاد تشکیل میشه و آدم مجبور میشه هر روز دستگاه رو تمیز کنه یا نه؟
2-کار کردن با استیلوس یا برخورد ناخن به صفحه نمایش موجب خش افتادن اون نمیشه؟ من یه گوشی موبایل صفحه لمسی (از نوع مقاومتی) دارم که در اثر کار کردن با استیلوس روی صفحه اش خش افتاده و از این جهت خیلی ازش ناراضی بودم
|
|
| 08-26-2011 09:40 AM |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان
بازگشت به بالابازگشت به محتوا